Beautysalon Deborah

Silverkamp 34
3343 EG Hendrik Ido Ambacht
KvK: 23080586
ING: NL67INGB0007287685

06-25164629
deborahgouman@gmail.com

gezichtsbehandeling basis

Met iedere behandeling wordt de huid eerst goed gereinigd, bekeken en eventuele problemen en/of wensen besproken. Aan de hand van deze gegevens kijken we welke behandeling op dit moment het meest geschikt is voor de huid.

Met een basis gezichtsbehandeling ( 60 á 90 minuten ) heeft u een goede verzorging en ontspanning van huid en geest.  Afhankelijk van het huidtype wordt met de vapozone en een scrub of een lysing de dode huidcellen verwijderd en de huid verweekt. Comedonen (meeeters) en milia (gerstekorrels) worden verwijderd, de wenkbrauwen worden netjes bijgewerkt. Daarna een heerlijke ontpannende gezichtsmassage, een verzorgend masker (aangepast aan het huidtype) en een dag/nachtcreme om de behandeling af te sluiten. 

De basis behandeling kan uitgebreid worden ( tot 120 minuten) met verven van wimpers en/of wenkbrauwen, harsen van bovenlip-, kin en/of wangen, indien nodig extra tijd voor het verwijderen van onzuiverheden of een langere massage.

Daarnaast zijn er ook de SEIZOENSBEHANDELINGEN, tot 120 minuten, ook inclusief waxen en/of verven, maar meer gericht op wat de huid nodig heeft per seizoen.