Beautysalon Deborah

Silverkamp 34
3343 EG Hendrik Ido Ambacht
KvK: 23080586
ING: NL67INGB0007287685

06-25164629
deborahgouman@gmail.com

gezichtsbehandeling basis

In de salon wordt gewerkt met de producten van Malu Wilz.

Met iedere behandeling wordt de huid eerst goed gereinigd, bekeken en eventuele problemen en/of wensen besproken. Aan de hand van deze gegevens kijken we welke behandeling op dit moment het meest geschikt is voor de huid.

BASIC, BASIC + EN FREE HOUR

Met een basis gezichtsbehandeling ( BASIC, 75 minuten ) heeft u een goede verzorging en ontspanning van huid en geest.  Afhankelijk van het huidtype wordt met de vapozone en een scrub of een lysing de dode huidcellen verwijderd en de huid verweekt. Comedonen (meeeters) en milia (gerstekorrels) worden verwijderd, de wenkbrauwen worden netjes bijgewerkt. Daarna een heerlijke ontpannende gezichtsmassage, een verzorgend masker (aangepast aan het huidtype) en een dag/nachtcreme om de behandeling af te sluiten. 

De basis behandeling kan uitgebreid worden ( BASIC +, tot 120 minuten) met verven van wimpers en/of wenkbrauwen, harsen van bovenlip-, kin en/of wangen, indien nodig extra tijd voor het verwijderen van onzuiverheden of een langere massage.

Daarnaast is er ook een FREE HOUR, een behandeling van 60 minuten vrij in te delen met keuze uit een aantal basis elementen. Deze elementen staan omschreven in de prijslijst.

Duur     : Vanaf 60 minuten

Prijs      : Vanaf € 60,00