Beautysalon Deborah

Silverkamp 34
3343 EG Hendrik Ido Ambacht
KvK: 23080586
ING: NL67INGB0007287685

06-25164629
deborahgouman@gmail.com

WAT IS MICRODERMABRASIE?

Normaal gesproken vernieuwt onze huid zich iedere 30 dagen. Naarmate we ouder worden vertraagt dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Door bijvoorbeeld de huidveroudering kan er een doffe teint en fijne lijntjes ontstaan. De microdermabrasie behandeling zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en huidconditie.

Om de afvoer van de dode huidcellen te versnellen en tevens de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren wordt binnen de dermatologie en huidtherapie veelvuldig gebruik gemaakt van de techniek microdermabrasie voor de volgende indicaties:

- Futloze, droge en ruwe huid.

- Rokershuid

- Gladdere huid

- Verminderen (niet hormonale) pigmentvlekken

- Verminderen rimpeltjes

- Acne

- Verfijnen van de poriën

- Verwijderen van dode huidce

- Egalere gelaatskleur

- Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine vezels

- Verjongt de huid

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Microdermabrasie kan gebruikt worden als een op zich staande behandeling, maar kan ook aan iedere reguliere behandeling toegevoegd worden om een beter resultaat te krijgen. Als u intensief iets aan uw huidconditie wilt doen, dan is een kuur van behandelingen, die wekelijks of om de 2 weken plaats vinden, aan te bevelen. Omdat dit geheel afhankelijk is van uw huidconditie overleggen we van tevoren wat passend voor u is. Een kuur bestaat meestal uit 6 tot 10 behandelingen.

Wat kunt u verwachten van de behandeling?

De huid wordt direct gladder en frisser en kan lichtroze van kleur zijn en soms wat warm en branderig aanvoelen, gewoonlijk verdwijnt dit na 2 dagen vanzelf.

Wat mag ik niet doen na de behandeling? 

Het is belangrijk dat u uw huid niet blootstelt aan zon gedurende een drietal weken. Uw huid is nieuw en zal anders reageren op de zon! Het is verstandig om een sunblock te gebruiken. Tevens wordt zwemmen in chloorhoudend water en een bezoek aan de sauna tot 48 uur na de behandeling afgeraden. De eerste week dient u alle producten die zuren of vitamine A bevatten te mijden. Scrubben of peelen kunt u het best tot 14 dagen na de behandeling niet doen.

Voor wie is deze behandeling niet geschikt?

- actieve acne

- ernstige couperose

- huidkanker

- door de zon verbrande huid

- onstabiele diabetes

- koortslip

- gordelroos 

Verloop van de microdermabrasie behandeling..

1) De huid wordt gereinigd.

2) Er wordt een deep purifying ampul aangebracht, met dit ampul worden de bovenste huidcellen verwijderd, maakt de huid zacht en voorziet de huid van vocht. Dit ampul blijft maximaal 10 minuten zitten.

3) Afhankelijk van het huidtype wordt er een opzetstuk gekozen. De behandeling start op het voorhoofd. Met het kopje "schuren" we nu ongeveer 20 minuten de huid mooi glad. 

4) Na deze behandeling brengen we een rijk serum/creme of een masker aan of starten we met de ultrasone behandeling.

5) Het is belangrijk de huid thuis tijdens een kuur extra goed te verzorgen met de juiste producten. Uiteraard krijgt u daar goed advies in.

 

ULTRASONE BEHANDELING

Wat is ultrasone?
 
Dit zijn geluidsgolven die buiten ons gehoor liggen (<20khz).
De overdracht van deze geluidsgolven gebeurd door een vibrerende kop (mechanische werking).  De druk van de geluidsgolven veroorzaakt een compressie in het weefsel, een soort bindweefselmassage in de diepte, dit ondersteunt het herstellingsmechanisme van de huid. 
De kop wordt ook aangenaam warm (thermische werking), de intensieve warmte stimuleert de productie van elastine (zorgt voor de elasticiteit van de huid) en collageen (zorgt voor de stevigheid van de huid). Door de warmte kunnen werkstoffen ook ingesluisd worden, we bereiken diepere huidlagen.
 
Waar wordt ultrasone voor gebruikt?
 
* Verbetering van de doorbloeding in de bovenste en dieper gelegen huidlagen.
* Huid reliëf verbeteren, verfijnen van de huidstructuur.
* Ondersteunen van het regeneratieproces van de huid.
* Behandeling van teleangiëctastieën (rode adertjes).
* Activering van de cellen en de celstofwisseling.
* Insluizen van werkstoffen.
 
Voor wie is de ultrasone niet geschikt? (Contra indicaties)
 
* Pacemaker of andere hartproblemen.
* Zwangerschap.
* Kanker en tumoren.
* Ontstekingen.
* Bacteriële infecties.
* Niet genezen of open wonden.
* Trombose of andere vaatonstekingen.
* Bloedstollings problemen.
* Schildklier problemen.
 
Hoe verloopt de ultrasone behandeling?

De ultrasone behandeling wordt in de praktijk vaak gecombineerd met de microdermabrasie voor een prachtig resultaat!

1) De huid wordt eerst behandeld met microdermabrasie.

2) Het ampul, met een zeer hoge concentratie aan werkstoffen, wordt aangebracht. Daarna wordt de ultrasonic gel&masker (contactgel en werkstofdrager) aangebracht, we kiezen hierbij een bij het huidtype passend product. Met de kop van het apparaat bewegen we ongeveer 25 minuten rustig over het gezicht, dit voelt aangenaam warm en ontspannen. Doordat de geluidsgolven een trilling geven tot in het bindweefsel, krijgen we een soort diepe bindweefselmassage. De collagenen (stevigheid) en elastinen (elasticiteit) worden door deze "massage"gestimuleerd.

3) Een afsluitende verzorging, passend bij het huidtype.

 

 

Duur    : 60 minuten

Prijs     : €  80,00 per keer

Kuur    :  vanaf 3 behandelingen