Beautysalon Deborah

Silverkamp 34
3343 EG Hendrik Ido Ambacht
KvK: 23080586
ING: NL67INGB0007287685

06-25164629
deborahgouman@gmail.com

Spot Remover

 
De spotremover is een apparaat voor het behandelen en/of verwijderen van pigmentvlekken, oneffenheden, rode puntjes, steelwratjes en spider niveas. Coagulatie therapie kan vaak binnen enkele minuten tot een half uur worden uitgevoerd. De behandeling is niet pijnlijk, misschien licht gevoelig. Voor een optimaal resultaat zijn meestal meerdere behandelingen nodig. Hierbij zal een wachttijd van 4 weken tussen de behandelingen worden gehanteerd. Dit is DE oplossing om vaat-aandoeningen te verwijderen. Ze zijn cosmetisch ontsierend en vaak irriterend. Ze zijn met het coagulatie apparaat eenvoudig en snel te verwijderen.
 
Coagulatie
 
Coagulatie is een techniek waarbij goedaardig huidweefsel wordt weggebrand. Bij coagulatietherapie worden de vaatjes dicht gebrand met behulp van een minuscuul naaldje en stroom. Met het naaldje worden de gesprongen bloedvaatjes aangeprikt en een stroomstootje zorgt er vervolgens voor dat het vaatje wordt dichtgeschroeid.
 
Het principe van thermo-coagulatie maakt gebruik van trillingen met zeer hoge frequentie, die een warmte effect veroorzaken, het lokaal opwarmen van het adertje. Door deze opwarming stollen de eiwitten en verdwijnt het adertje. Het opwarmen gebeurt door middel van een hoogfrequente energiepuls. De bloedvaten worden middels een naald door het warmte effect verschrompelt.
 
Indicaties:
 
* Pigmentvlekken
* Oneffenheden
* Rode puntjes
* Fibromen (steelwratjes)
* Tele's & Spider Naevi
 
Contra indicaties:
 
* Melanomen
* Pacemaker
* Hartritme stoornissen
* Bloedziekte en bloedverdunners
* Koorts
* Epilepsie
* Chemotherapie
* Zwangerschap
* Suikerziekte
* Herpesinfectie
 
Nazorg:
 
Na de behandeling blijft er een wondje over, dit geneest ook als zodanig. In het gezicht geneest dit over het algemeen binnen 10 dagen volledig, op andere plaatsen van de huid kan het echter soms wel tot 3 weken duren voordat volledige genezing is bereikt.
 
Het is verstandig de wondjes na de ingreep minstens 5 dagen droog te houden. Hoe droger de plekjes blijven, hoe mooier ze genezen.
Gedurende tenminste 2 weken niet bloot stellen aan fel zonlicht in verband met de kans op pigmentatie afwijkingen.
 
De huid dient na het afvallen van het korstje in te worden gesmeerd met een zonnebrand creme met een hoge beschermingsfactor SPF 30.
 
Prijs:
 
Starttarief € 15,=
Daarna €1,= per minuut.