Beautysalon Deborah

Silverkamp 34
3343 EG Hendrik Ido Ambacht
KvK: 23080586
ING: NL67INGB0007287685

06-25164629
deborahgouman@gmail.com

COSMETISCHE Bindweefselmassage gezicht

 
Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. De massage activeert de celvernieuwing. Hierdoor krijgt de huid een betere doorbloeding, de huid wordt steviger en krijgt een jonger aanzien.
 
De bindweefselmassage wordt gecombineerd met de Pincementsmassage. 
De pincementsmassage is een reflectorische massage, de zenuwuiteinden in de huid worden geprikkeld, hierdoor wordt de spanning in de zenuwuiteinden in balans gebracht.
De massage beïnvloedt direct het zenuwstelsel en indirect de bloed- en lymfestroom.
Door deze massage wordt het regulatiesysteem van het lichaam geactiveerd, zodat direct een verbetering optreedt van alle huidfuncties. Het herstel van de huid wordt gunstig beïnvloed. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.
 
Hoe werkt bindweefselmassage?
 
Door de bindweefselcellen (fibroblasten) te prikkelen, gaat het lichaam collageen en elastine sneller aanmaken.
Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van de werkstoffen uit de cremes die u gebruikt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.
 
De behandeling.
 
De massage wordt zonder tussenstof, dus zonder olie of massage creme, uitgevoerd. De pincementstechniek is een kort prikkelende knijptechniek in drie verschillende uitvoeringen en sterktes (diepe, middeldiepe en oppervlakkige kneepjes).
De bindweefseltechniek is er op gericht de huid los te maken.
 
De bindweefselmassage is te combineren met (bijna) iedere gezichtsbehandeling, het is ook mogelijk een bindweefselmassage-kuur te doen om. Een kuur bestaat uit 10 behandelingen: in week 1 komt u 2x, in week 2 komt u 2x, vanaf week 3 1x per week.
Met een kuur wordt de conditie van de huid aanzienlijk verbeterd. 
 
Duur    : 35 minuten
Prijs     : € 35,00 per keer
Kuur    : € 300,00 voor 10 behandelingen